HomeVerlanglijst (0)Mijn AccountWinkelwagenAfrekenen

Veelgestelde vragen

Wat betekent 'Perlunar' ?
Perlunar is een afgeleide van het Ijslandse Perlurnar, wat betekend 'kralen'.

Waarom heeft Perlunar enkel een online shop en geen gewone winkel ?
Wij streven ernaar om de klant de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden.
Ook streven we ernaar om steeds de nieuwste grondstoffen te kunnen gebruiken. Indien wij een winkel zouden hebben zou dit ten koste van de verkoopprijs gaan (de verkoopprijs zou moeten stijgen).

Staan alle producten op de website ?
Perlunar zit in een opstart-fase, wat betekend dat we momenteel een minimum aan producten beschikbaar hebben. Maar zowat iedere week komen er producten bij.

Ik wil een product maar het blijkt al verkocht ?
Vele producten bij Perlunar zijn uniek, wat betekend dat deze in een oplage van 1 of 2 beschikbaar zijn. Maar u kan het best even contact nemen, wellicht is het mogelijk om uw gewenst product opnieuw te maken.

Ik wil een product maar in een andere kleur of in een licht gewijzigde versie ?
Omdat alle producten uniek zijn is het soms moeilijk deze ook in diverse kleuren te maken of in een andere versie te maken.
U neem best contact op en vertelt ons wat u wenst, wellicht hebben we een oplossing.

Is online betalen wel veilig ?
Voor de online betaling werken wij samen met een payment providers (MultiSavepay en Paypal). Indien u kies voor online betaling wordt u omgeleid naar een beveiligde betaalomgeving. Waar u kan betalen met uw Bankkaart (bancontact/mistercash), kredietkaart, iDEAL of via Paypal (indien u een Paypal account hebt).

Ik wil niet online betalen, wat kan ik doen ?
U hoeft niet online te betalen, u kan op het einde van uw bestelling ook kiezen om via overschrijving te betalen. Deze moet u dan zelf bij uw bankinstelling aanbieden.

Wanneer worden mijn goederen verstuurd ?
Indien u voor online betaling gekozen hebt, wordt uw bestelling de volgende dag al verstuurd. Indien u kiest voor manuele overschrijving kan dit 2 tot 3 dagen duren, afhankelijk van uw bankinstelling.

Wanneer worden mijn goederen geleverd ?
Voor de verzending en levering werken wij samen met BPost. Afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling en de beschikbaarheid van het item, zal uw bestelling over het algemeen binnen 48u/72u geleverd worden.
Levering gebeurd enkel op werkdagen (niet op weekend, zon- en feestdagen)

Maken jullie ook sieraden op maat ?
Indien u een idee heeft voor een sieraad, laat ons dit weten. Wij kijken of het mogelijk en haalbaar is en contacteren je hierover opnieuw.